2013. február 25., hétfő

Erősítések és Nagy Remények a HFC U15 háza táján


A Hódmezővásárhelyi alakulat őszi szereplése nem úgy sikerült, mint azt várták. A csapat a 16 szereplős NB1-es osztályban jelenleg a 14. (nem kieső helyen tartózkodik). Ez annak is köszönhető, hogy kötelező meccseit nem tudta hozni, remekelt viszont az erős ellenfelek ellen. Jelenleg 11 pontjuk van. Céljuk: A BENTMARADÁS. Viszont pozitívum, hogy a Nike Premier Cup területi tornáján sikerült kvalifikálniuk magukat a kelet-magyarországi döntőbe Miskolcra.
A csapat január végén kezdte meg a felkészülést, ami körülbelül 4 hétig, március elejéig fog tartani. Ez heti 5 edzést jelent erőnléti edzésekkel és felkészülési meccsekkel. Az edzéseket Bacsa Zsolt vezetőedző és Puskás János edző irányítja. A HFC a rendszerint tartandó kiválasztó napokon 6 embert igazolt a HFC U15-ös keretébe. A felkészülési meccseken nagyon jól szerepelt Vásárhely utánpótlás csapata.

Felkészülési Meccsek:
HFC U15 –Makó UFC (U15) 4:1
HFC U15 – Orosházi MTK-ULE (U15) 8:0
HFC U14 – FK Proleter Novi Sad (U14) 4:0
HFC U15 – Szegedi Vasutas SE (U16) 9:0
Makó UFC (U15) –HFC U15 0:13   
HFC U15 – Martfű SE (U16) 3:3

Több felkészülési mérkőzés nem várható a bajnoki rajtig. A bajnoki rajt március 3-án kezdődik, amikor Nyíregyházára látogat a gárda. A várható kezdő: Kandó Zs. – Matyi S. Pálinkó L. Forgó F. Vastag R. – Lustyik L. Lévai L. – Rostás D. Ökrös Cs. Nacsa V. – Polák G.
Reméljük, hogy sikerül pontot vagy pontokat elhozni, és sikerül a bennmaradás!

Pálinkó László